Workshop Moodboard

Wat is een Moodboard?
Een moodboard is een collage van afbeeldingen, foto’s en productstalen. Maar het is meer dan alleen knippen en plakken van plaatjes. Het is een vertaling van wensen, ideeën en dromen omzetten naar een beeld, een visie. Een moodboard is de beste manier om inzicht te krijgen in jouw smaak, is een houvast tijdens een verbouwing of restyling en geeft een idee hoe verschillende voorkeuren bij elkaar passen.

De workshop
Tijdens de workshop help ik jou om jouw wensen voor het interieur te vertalen naar een moodboard. Aan de hand van woonbladen kun je veel inspiratie en ideeën opdoen, maar uiteraard kun je tijdens deze workshop ook interieurvragen stellen en jouw ideeën nog inzichtelijker maken aan de hand van de aanwezige kleur-, vloer-, behang- en gordijnstalen.Alle materialen om een mooi board te maken, koffie en/of thee met wat lekkers en later nog een hapje en drankje, plus de mooie omgeving zorgen ervoor dat het een geslaagde workshop wordt, met als eindresultaat een prachtig moodboard van jouw gewenste interieur.

Aanmelden
De workshop Moodboard is te boeken vanaf vier personen op een datum in overleg. Een workshop in de middag start om 13.30 uur en in de avond om 19.00 uur. De kosten zijn € 37,50 per persoon. De locatie is Het Mo’ment, gelegen aan de Zuid Carolinaweg 1 te Langenboom.
Aanmelden kan via Mariëlle Claessens van Claessens Styling door een e-mail te sturen naar welkom@claessens-styling.nl of te bellen met 06-38329638.