woonkamer Zeeland

Toen ik voor het eerst bij deze klanten kwam was de verbouwing al in volle gang. Er werd een flink stuk aan hun woning geplaatst. Een grote aanbouw met mooie lichtstraat gaf de mogelijkheid om de woonkamer heel anders in te richten dan ze gewend waren.

Ook de interieurstijl was in de loop van de jaren veranderd, dus een mooi moment om ook die nu mee te nemen.

Ik maakte voor deze klant een aantal interieurontwerpen met verschillende indelingen. Benutten we de aanbouw als serre en wordt daar de eethoek in geplaatst? Of is het praktischer om de eethoek bij de keuken te betrekken en kan in de aanbouw een knusse zithoek gecreëerd worden bij de kachel?

Die situaties maakte ik voor de mijn klant inzichtelijk door de ontwerpen. Om de stijl neer te zetten die zij voor ogen hadden, adviseerde ik hen in de stijl, kleur, grootte en combinatie van de meubels. Mijn klant kon hierdoor een weloverwogen beslissing maken en hun zoektocht naar meubels werd verkleind.

Het resultaat mag er wezen. Met de uitgezochte meubels, de mooie warme accessoires en het stoere behang werd door de klant een landelijk industriële sfeer neergezet.