woonkamer, keuken en serre Sint Hubert

Deze klant heb ik geholpen met de indeling van hun woonkamer, keuken en serre. De begane grond bestond uit verschillende ruimten en mijn klanten wilden graag grotere ruimten creëren. Na verschillende ontwerpen te hebben gepresenteerd werd gekozen voor een mix van de ontwerpen wat, na maanden verbouwen, tot een prachtig eindresultaat werd gebracht. Verschillende wanden zijn weggehaald en de werkkamer is bij de keuken getrokken. Hierdoor ontstond een fijne woonkamer die meer contact heeft met de grote leefkeuken en door de ramen tussen de keuken en serre en open doorgang wordt de serre nu ook meer bij het geheel getrokken. Van het oude situatie is weinig meer te herkennen…van klassiek landelijk naar een strak interieur.

woonkamer, keuken en serre Sint Hubert