woonkamer en keuken Langenboom

Deze eind-80-jarige opdrachtgeefster besloot haar woonkamer een flinke metamorfose te geven. De huidige harmonica schuifwand tussen de woonkamer en hal mocht vervangen worden en voor de dubbele kast, die zowel in de woonkamer als keuken gesitueerd was, mocht een andere oplossing bedacht worden. Daarnaast werd mijn hulp gevraagd voor kleuren op de wanden, een nieuwe vloer in de woonkamer en keuken, nieuwe meubels en andere raamdecoratie.

Ik maakte voor mijn opdrachtgeefster 3D interieurontwerpen, zodat zij kon zien hoe de situatie er na de verbouwing uit zou komen te zien. De harmonica schuifwand werd vervangen door een glazen schuifwand. Ter vervanging van de huidige kast ontwierp ik een nieuwe kast in de woonkamer met verzonken schuifdeuren tussen de woonkamer en keuken, waarmee de interieurbouwer aan de slag ging. Door deze oplossing ontstond er ook meer connectie tussen de woonkamer en keuken.

Samen met de opdrachtgeefster en haar kinderen maakten we, uit de door mij gemaakte selectie materialen, definitieve keuzes in vloer, meubels, raamdecoratie en kleuren.

Na maanden verbouwen en stylen geniet mijn opdrachtgeefster nu al enige maanden van deze prachtig metamorfose!