kantoorpand Mill

Begin september vorig jaar waren de eerste gesprekken tussen Pedro en Angela Klomp van Klomp Advies (Regio Bank | makelaardij | hypotheken | verzekeringen) en mij over de beoogde verbouwing van hun kantoorpand. Het pand zou zowel binnen als buiten een complete facelift ondergaan. 

Door de personeelstoename was het kantoor uit haar voegen gegroeid en Pedro en Angela wilden de privacy van hun klanten graag verhogen. Daarom zou er een extra verdieping bijkomen en de ontvangstruimte flink worden vergroot. Natuurmensen als Pedro en Angela zijn, wilden het kantoor een natuurlijke uitstraling geven. Het kantoor moest een familiekantoor blijven, maar wel met een cachet naar de huidige trends. Omdat het hele team bewust in een kantoorruimte werkt, moest de akoestiek ten opzichte van hun vorige kantoorruimte verbeterd worden. 

In de maanden die volgden adviseerde ik hen in de optimale indeling van de ruimten en zocht ik hiervoor alle materialen zoals vloer- en wandbekleding, meubilair, keuken, kleuren, verlichting, akoestische panelen en accessoires.

Samen met alle leveranciers zorgden we ervoor dat er een mooie mix ontstond van verschillende materialen, in warme kleuren en met de juiste akoestiek, die het kantoor een prettige en warme sfeer geven.

Ik hield in de maanden van de verbouwing nauw contact met de bouwbegeleider over de vorderingen van de bouw en met de verschillende leveranciers over de levering van de vele materialen en het meubilair. 
Een team van vakmensen zorgden ervoor dat de wanden de juiste kleur kregen of werden bekleed, de vloeren werden gelegd, het meubilair werd gemaakt of gemonteerd en de gordijnen, verlichting, akoestische panelen en logo’s werden gehangen. 

Na ruim vier maanden verbouwen en opbouwen was gisteren de opening van het vernieuwde kantoorpand. Ik wens Pedro en Angela en hun team heel veel werkplezier toe op hun vertrouwde, maar toch compleet nieuwe werkplek.

kantoorpand Mill