Mondeling Interieuradvies

Restyling hoeft niet te bestaan uit een compleet nieuw interieur. Vaak is het begin al gemaakt maar loopt u tegen bepaalde knelpunten of twijfels aan, waar u zelf niet uitkomt. In zo’n geval zou een mondeling interieuradvies u uitkomst kunnen bieden.

Een anderhalf uur durend mondeling interieuradvies bestaat uit een bezoek aan huis, waarbij u alle vragen kunt stellen die u over uw interieur heeft. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de indeling, het kleurgebruik, soort meubels en verlichting. Ik geef u direct mondeling interieur- en/of kleuradvies en kijk ter plekke naar oplossingen en ideeën. Tijdens dit advies heb ik kleurstalen, behangstalen en/of stofstalen bij me. U kunt daarna direct aan de slag om de ideeën in de praktijk te brengen.

Voorafgaand aan onze afspraak ontvang ik graag een plattegrond met afmetingen en enkele foto’s van de ruimte(n). Wellicht kunt u ook al een korte beschrijving van de interieurvragen geven. 

Na het mondeling interieuradvies ontvangt u van mij een korte uitwerking met hetgeen besproken en geadviseerd is. 

Duur: ± 1,5 uur 
Kosten: € 275,- (incl. schriftelijke uitwerking)
Ieder extra uur mondeling interieuradvies: € 75,- (incl. schriftelijke uitwerking)

Tijdens een mondeling interieuradvies worden geen plattegronden of ontwerpen van een interieur gemaakt.

Aanvulling 
Indien u na het mondeling interieuradvies toch een 2D plattegrond met indelingstekening of een aanvullend uitgebreider schriftelijk wenst, wordt hiervoor een uurtarief van € 45,- berekend. Voor het uitwerken van deze aanvulling moet uiteraard rekening worden gehouden met mijn werkplanning. 

Reiskosten
Voor afspraken en presentatie(s) wordt een kilometervergoeding van € 0,40 per km in rekening gebracht (gerekend vanaf mijn kantooradres: Oude Langenboomseweg 10 te Mill). Bij afspraken en presentatie(s) waarvoor ik meer dan 30 km (enkele reis) moet rijden, wordt een reistijd van € 45,- per uur berekend. 

Voor particulieren zijn bovenstaande bedragen inclusief en voor bedrijven exclusief 21% BTW.

Afspraak
Het mondelinge interieuradvies wordt, in verband met de lichtinval, gepland tussen 9.00 – 15.30 uur.