Homestyling

Vaak heeft een interieur wel de elementen om er een gezellige woonruimte van te maken maar ontbreekt de eenheid in het geheel. Er staan misschien teveel meubels en accessoires of niet op de juiste plek, waardoor ze niet tot hun recht komen en het niet huiselijk genoeg voelt.

Graag help ik u ter plekke om evenwicht en eenheid te creëren met gebruik van uw eigen meubels en woonaccessoires. U zult versteld staan hoe de sfeer in uw huis kan veranderen, door op een andere manier neerzetten, weghalen of juist toevoegen van meubels en accessoires.

Tarieven:
– homestyling (max. 3 uur) € 225,-
– ieder extra uur € 45,-
– aanvullend kleuradvies € 55,-
Indien accessoires bijgekocht moeten worden, worden de kosten voor het schriftelijk adviseren van de accessoires of het uren van het inkopen van de accessoires aan u doorberekend.

Reiskosten
Voor afspraken en presentatie(s) wordt een kilometervergoeding van € 0,40 per km in rekening gebracht (gerekend vanaf mijn kantooradres: Oude Langenboomseweg 10 te Mill). Bij afspraken en presentatie(s) waarvoor ik meer dan 30 km (enkele reis) moet rijden, wordt een reistijd van € 45,- per uur berekend. 

Voor particulieren zijn bovenstaande bedragen inclusief en voor bedrijven exclusief 21% BTW.