Interieuradviezen | tarieven

In een woon- of werkomgeving wil ik laten zien wie iemand is of waar iemand voor staat. Thuiskomen in een ruimte die rust geeft of een werkplek die inspireert en motiveert, dat is mijn streven. Ik laat me niet blind sturen door alle trends. Iedereen heeft een eigen smaak en persoonlijke leefstijl. Daarom ontvangt u bij mij een persoonlijk interieuradvies in plaats van een kopie uit een woonmagazine.

Ik werk niet vóór maar samen met leveranciers in meubels, raamdecoratie, verlichting en vloeren. Mensen vrij laten in hun keuzes, alleen zo kan de juiste eenheid en harmonie ontstaan.

Mogelijkheden
Kleuradvies
Mondeling interieuradvies
3D interieurontwerp met indelingsplan
Meubelplan
Materialenplan
Verlichtingsplan
Accessoireplan
Homestyling

Tarieven

Elk huis is uniek, daarom maak ik voor elke opdracht een offerte op maat. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden uw wensen besproken, waarna u van mij een passende offerte ontvangt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Reiskosten
Voor afspraken en presentatie(s) wordt een kilometervergoeding van € 0,40 per km in rekening gebracht (gerekend vanaf mijn kantooradres: Oude Langenboomseweg 10 te Mill). Bij afspraken en presentatie(s) waarvoor ik meer dan 30 km (enkele reis) moet rijden, wordt een reistijd van € 45,- per uur berekend.