Interieurfotografie

Projectfotografie
Stopt u al uw passie in uw werk dat leidt tot een prachtig project of product, dan verdient dat werk het om perfect gepresenteerd te worden. Goede foto’s zijn het visitekaartje van uw project of product.
De foto’s lenen zich uitstekend voor uw website, social media, flyer, catalogus, presentaties, congressen en print media.

Oriënterend gesprek
Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom die graag met u bespreken.

Woningfotografie
Bent u van plan uw woning te verkopen, maar wilt u dit (voorlopig) zonder tussenkomst van een makelaar doen? De eerste stap zal zijn om verkoopinformatie en foto’s via social media en huizenwebsites te verspreiden. Dan is een goede fotopresentatie een must!
De eerste indruk kunt u maar één keer maken. Ga dus niet zelf met een mobiele telefoon foto’s maken van de woning, maar laat dit over aan een professionele vastgoedfotograaf. De foto’s zijn tenslotte het visitekaartje van uw woning.

Oriënterend gesprek
Graag kom ik voorafgaand aan de woningfotografie bij u langs om de situatie te bespreken en samen door de woning en buitenruimten te lopen om te bepalen welke ruimte er zeker of juist niet gefotografeerd moeten worden.
Indien nodig en gewenst kan er door mij een actielijst worden samengesteld met kleine verbeterpunten die u uit kunt (laten) voeren.

Op een samen te bepalen tijdstip vindt de fotografie van uw woning en buitenruimten plaats. Het weer kan echter een spelbreker in deze zijn. Het is dus mogelijk dat een gemaakte afspraak verzet moet worden i.v.m. de weersomstandigheden.

Presentatie
Na de fotografie besteed ik uitgebreid de tijd aan het selecteren en het professioneel bewerken van de foto’s. Deze worden vervolgens in de meest optimale volgorde digitaal bij u aangeleverd en op mijn website geplaatst.

Vastgoedfotografie
Cursus Vastgoedfotografie en Nabewerking