Cultureel Centrum Myllesweerd – Mill

Voor Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill heb ik een interieurplan gemaakt voor de restyling van  de ontmoetingsruimte, de Plaza. Een groot interieurplan dat stap voor stap uitgevoerd zal gaan worden. Inmiddels is een deel van het plan gerealiseerd en heeft ook de Foyer een metamorfose ondergaan.

De buitenwanden van de theaterzaal in de Foyer hebben een accentkleur gekregen, waardoor de ontvangst nu warmte uitstraalt. De vakkenkast in de Plaza is bekleed met een poederroze behang. Een tijdloze klassieker met een hedendaagse ruimtelijke uitstraling door het gebruik van metallics. En de grote vakken in de kasten werden verkleind door het gebruik van vakverdelers in een warmte houtkleur, waardoor de vakken beter bruikbaar zijn.

Cultureel Centrum Myllesweerd